onsdag 5 september 2012

Rektorsprogrammet 2.12

Då var det åter dags... Sammankomst med Rektorsprogrammet 12B Linnéuniversitetet på Backagården i Höör. (http://backagarden.se) där det står citat "Våra rum på Backagården erbjuder hög standard med betoning på komfort och trivsel. Alla våra rum i hotelldelen har TV."... Well vi bor inte i hotelldelen... ingen tv på rummet och tvn som står i sällskapsrummet har två kanaler... TV1 och TV4... förutom den lilla fadäsen är våra rum iskalla och man bor i enkelrum men med delad toalett och dusch gör att boendebetyget har svårt att ens nå upp till Clarion Choice i Växjö... För er som är kulinariskt intresserade så kommer det bilder och betyg på maten senare i detta inlägg... 

2 positiva saker med badrummet... Pong och Turning Leaf Zinfandel...

I Höör är vi ca 60 st rektorer och förskolechefer och sammankomsten skall handla om förvaltningsrätt, juridisk metod och mänskliga rättigheter. Till träffen har vi läst böckerna Praktisk juridisk metod och Förvaltningsrätt. Bägge böckerna har Pong ondgjorts sig över dock tycker han den ljusblå Juridisk metod är bättre och jag föredrar den rosa förvaltningsrättsboken. Till träffen har vi också fått förbereda oss med lite olika teoretiska rättsfall. För er som är invidga... Jeepen som monument och dilemmat om Devil är en hund eller inte... Vi vill helst inte fördjupa oss i dagens teoretiska pass då känslan är att nivån inte är så hög som vi förväntat oss... och vad skall vi delge ledningsgruppen på tisdag???

Dock är behållningen att vi lär känna fler personer i samma positioner och bygger större nätverk för framtiden. Det ger Kloutpoäng och Linked in gadgets... i massor!

Efter kvällens middag var vi tillbaka till ökad kvalité. Ping och Pong fann återigen ett pingisbord. Vi släpar runt det lilla i reserv men Backagården levererade stort när det gällde både service och tillgänglighet. Klockan 21.30 får vi hjälp av en fantastisk vaktmästarinna som tar fram både nyckel till en lokal och där trollar hon fram ett pingisbord i naturlig storlek. Efter inbollning och rätt mycket trashtalk blev resultatet som så många gånger förr... Centrum vann mot det nya Väster (fd Kloster). Siffrorna skrevs till 2-0 (4-0 och 4-1) och då är siffrorna totalt 9-1 i matcher... Gamla Kloster höll en lång utläggning om felaktigheter i luftfuktighet och densitet i gummi kontra material i bollarna... medan Centrums företrädare framhåller att ungdom slår skröplighet... (Kvalitét är inte än issue...)

Dagens vinare var Turning Leaf. En Zinfandel som vi gärna umgås med igen. Förutom smak, fyllighet och lagom syra lägger vi även skruvkork till superlativen. 4 fina höstlöv av 5 möjliga på vinet. Ingen aning om det vinner på lagring eftersom flaskan tog slut före pingisen...

Internetuppkopplingen kommer och går vilket gör att vi har svårt att få in fler bilder. Inlägget kommer att redigeras imorgon och då kommer både fler bilder och bedömning av maten... Stay tuned Ping out!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar