fredag 13 september 2013

Fredagen den trettonde eller "Vem beslöt att Skolinspektionen skulle få kontoret bredvid mitt?"

Stadshallens miljö före...
Fredagen den trettonde idag. Ping vaknade...sen hände det inte så mycket förrän Pong stack en kopp hett kaffe i handen på honom utanför Stadshallen. En lugn start med mjuka inslag av presentation av nya kollegor och med mycket snygga inslag av tröjor från Östratorn-Linero. Då tänkte både Ping och den  nyss nyfönade Pong att dagen skulle var mjuk med vackra inslag av jasmin och eukalyptus.
Kollegor med vision!

Ett uppvaknande skedde genom att skolvärldens svar på Voldermort dök upp. Skolinspektion uppenbarades på kalendariet och Ping tog på sig sin osynlighetsmantel och två timmar senare har han ännu inte dykt upp medan den till syntes coolare Pong verkar mest katatoniskt stel bakom sin skärm med ett stoneface från den tidiga delen av äldre stenåldern.
Erfarenhetsutbyte av BFL-uppstart var uppskattat. Ping och Pong förstår lite långsammare än andra ibland så repetition, som är en av kunskapens ädla delar, var behövligt särskilt efter förvaltningens del av den kulinariska upplevelsen. Den upplevelsen bestod av en vit fralla med antingen skinka eller ost. Pong tittade skeptiskt och efter svag övervägande suckade djupt eftersom det saknades bananer till hans 6:5 diet (läs tidigare inlägg om 6:5 dieten) och därefter tuggade fragda i trappan ner till toaletten. Ping, sin vana trogen, tog en av varje och tryckte in i gapet utan att varken reflektera över smak eller konsistens. Därför kan vi tyvärr inte lämna något betyg...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar