onsdag 18 april 2012

Spännande kväll eller inte...

När två nyfunna vänner hittar varann och samtidigt har gemensamma intressen kan allt hända. Tillbaka på hotellet behövde Jens 10 minuter för att göra sig redo för kvällens batalj. En dag kommer bildbevis... annars skulle ni inte tro mig hur allvarligt pingisen är för honom. Killen, full respekt, byter om till träningskläder inför våra bataljer... och ändå vinnner han inte. Vi återkommer till det. Btw fråga Jens varför det var låst på toaletten när vi båda stod i hallen på hans rum...


Det lilla bordet har nu fått ett namn, PingPad. Bordet är idag döpt i sann lundaanda med en alldeles utsökt flaska Cameleon. En mycket trevlig Cabernet Sauvignon som Bengt Frithiofsson skulle gett tre solar... Dock höjer vi den lite högre och ger den 7 träningsbrallor utav 8 möjliga... 79 kronor för den svartpeppriga argentinare på systemet är riktigt bra. (BRA köp Jens!)


Kvällens matcher blev, nästan som vanligt kan man säga, en ren formalitet. Centrum-Väster (CV) vinner som vanligt i Östers stad. Kloster (KL) har inte mycket att sätta emot i nuläget. Statistiken påminner om Sovjetunionens dominans i hockeyvärlden när vi var små där det endast en gång skedde ett mirakel och USA vann...


Efter kvällens batalj som förövrigt vanns med 2-0 av CV. Totalt 7-1. Hade vi i sann idrottsanda en stunds nedjogging med betoning på ned. Kolla bilden... nedjogging betyder söka stöd eller skryta på fejjan... (redaktörens kommentar)



Jag uppskattar oerhört de stunder som vi landar i diskussioner om allt mellan himmel och jord. Jag ser det som en stor förmån att ha med mig Jens på tåget. Vi har himla kul ihop men det finns alltid substans bakom i diskussionerna. Att få möjlighet att lära känna någon lite närmare i sitt ledningsteam där man kan prova sina erfarenheter och värderingar på ett öppet och ärligt sätt är toppen.

Att man dessutom krossar honom i pingis gör inte saken sämre!

Skulle vilja avsluta med att citera två citat av kända musiker Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag (Samantha Fox) och Na na nanna na na (Tomas Ledin) Äh jag tar ett till... Christer Björkmans... Imorgon är en annan dag.

Ähum...NN redaktörens (se nedan) nästan granne på hotellet vill bara lägga till en förklaring varför toalettdörren var låst. Råd&Rön var i full färd med att kvalitetskolla Quality-hotellets dusch. Betyg? 1 genomblöt svamp av 300 möjliga.


NN!


1 kommentar:

  1. Efter en toppenkväll där allt verkligen gick min väg floppade det totalt med att Barca fick 0-1 i London...

    SvaraRadera